Dansk   English       Bookmark and Share    
 
Nedenfor vises uddrag af artikel fra www.computerworld.dk. Læs hele artiklen her
 

Telemyndigheder: Ingen støtte uden netneutralitet

Hvis du vil nyde, må du også yde, lyder parolen tilsyneladende fra de amerikanske telemyndigheder, der kræver netneutralitet fra de selskaberne, der ønsker støtte til bredbånds-forretninger.

 
Af Kim Stensdal, Publiceret d. 3. juli 2009 kl. 13.28
 
Nu kræver de amerikanske telemyndigheder, (FCC), at virksomheder, der ønsker at del i støttemidler, til bredbåndsmarkedet, til gengæld ikke må nedprioritere bestemte former for trafik i netværket. Teleselskaberne må således ikke sænke hastighederne afgængigt af, hvilke applikationer eller hvilken hardware, der anvendes.

Internetudbyderne i Danmark har tidligere afvist, at man nedpririterer bestemte former for trafik i nettet. Men det er også specielt i USA at der har været problemer med overbelastede netværk.

Da Computerworld interviewede Telekommunikationsindustriens daværende formand, Jens Ottosen-Støtt, om behovet for regler her i Danmark, lød hans kommentar, at de amerikanske tilstande ikke kan sammenlignes med de danske.

"Jeg har endnu ikke i praksis set antydningen af et problem, som kræver nogle særlige regler, som ikke ville kunne løses ud fra de gældende regler," lød det fra Jens Ottosen-Støtt.

Jens Ottosen-Støtt | Sløjfen 4, 2.tv., 2000 Frederiksberg - Danmark | Tlf.: +45 60 444 300 | jos@stoett-ret.dk