Dansk   English       Bookmark and Share    
 
Nedenfor vises uddrag af artikel fra www.computerworld.dk. Læs hele artiklen her

Skatterådet: Multimedieskat bliver uden tv-dækning

På et møde tidligere i dag konkluderede Skatterådet, at multimediebeskatningen ikke kommer til at omfatte tv. Det ærgrer TDC.

Af Povl D. Rasmussen, Publiceret d. 15. december 2009 kl. 15.58 | (3)

Danskerne bliver fra årsskiftet beskattet af 3.000 kroner, hvis de får en computer, telefon eller bredbåndsforbindelse til hjemmebrug af arbejdsgiveren - Dette uafhængigt af den samlede værdi for anskaffelserne. Der er nu truffet afgørelse om, at tv ikke er inkluderet i denne fællesbeskatning

TDC, der har produkter som HomeTrio Work, hvoraf sidstnævnte har en tv-grundpakke inkluderet er ærgerlige over resultatet. Deres grundpakke er nemlig ikke omfattet af multimediebeskatningen fra næste år.

Konkurrencen også til diskussion

Telias juridiske direktør, Jens Ottosen-Støtt, mener, at begrundelsen fra Skatterådet er "dum", fordi den beror på det elastiske begreb sædvanlig. Men han ser det som rigtigt, at tv ikke skal indgå.

"Det har jo aldrig nogensinde været meningen, at man skulle kunne lokke frit tv ned under det (som omfattet, red.). Det har jo altid haft sine egne bestemmelser, så jeg synes, at beslutningen er rigtig set fra en juridisk synsvinkel," siger Jens Ottosen-Støtt.

Jens Ottosen-Støtt | Sløjfen 4, 2.tv., 2000 Frederiksberg - Danmark | Tlf.: +45 60 444 300 | jos@stoett-ret.dk